Sådan flytter vi

Vi tager det som et klap på skulderen, når folk kontakter os og siger at de har fået os anbefalet, af en af vores tidligere kunder. Altid dejligt at høre!! Kontakten til os kan man enten gøre ved at ringe eller skrive. Vi bestræber os på at besvare e-mails, så hurtigt som muligt – og skulle telefonen ikke gå lige igennem, så indtal en besked på vores telefoner, så vi kan ringe tilbage.

Normalt aftaler vi så et møde, så vi kan komme ud og give et fastpris tilbud på flytningen. I visse tilfælde kan prisen aftales uden et møde eller at vi udfører opgaven på timebasis. Indgår vi en mundtlig aftale, kan der hvis man ønsker det, fremsendes en skriftlig bekræftigelse.

Vi sætter en ære i at vores aftaler og priser holder.

Man kan leje profesionelle flyttekasser for 10 kr, pr. mdr. Lejeperioden fornyes hver måned, indtil aftalen udløber efter 4 måneder og kasserne kan beholdes.

Kasserne kan hentes og afleveres i Maribo eller Nykøbing.
Kan også leveres/afhentes mod betaling.

Lej dine flyttekasser her.: http://www.lej1rum.dk/vare/flyttekasse-leje-pr-mdr/

Hvidt pakkepapir og glasfelter kan tilkøbes for at lette nedpakningen. Man kan også få gode råd fra din flyttemand, så bare spørg løs.

Vores erfarne flyttefolk er selvfølgelig behjælplige med nedpakning af især glas, porcelæn, kunst og malerier. Det er jo ingen hemmelighed i flyttebranchen, at det man selv pakker ned, ikke er dækket af flytteforretningens forsikring.

Rengøring, borydning samt opkøb af dødsboer foretages også.


FÅ KONTAKT ELLER ET GODT TILBUD

GRATIS FLYTTEKASSER?

Hos os låner du GRATIS flyttekasser når vi flytter for dig.

SPONSOR FOR

MEDLEM AF

FORSIKRET GENNEM