Flytning

Miljørigtige flyttebiler, erfarne flyttefolk, de rigtige hjælpemidler, sikker opbevaring, flyttekasser, pakkepapir mm. – Kort fortalt, vi har alt, til at Din flytning lykkedes.

Efter mange års erfaring, ved vi at, der er stor forskel på, hvilket behov folk har ved deres flytning.
Herunder har vi gjort det nemt at overskue, hvad slags flytning du kan vælge.

Hjælp selv flytning
Ved ”hjælp selv flytning” tilbyder vi chauffør og flyttebil til din rådighed. Du pakker selv kasserne og sørger for der er medhjælpere til på- og aflæsning af flyttebilen. Vores erfarne flyttemand emballerer møblerne i bilen og ved ankomst til den nye bolig, hjælpes der med aflæsning.

Normal flytning
Du pakker selv kasserne og gør alt klar til flytning. Minimum 2 flyttefolk læsser Dit indbo ud i bilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning.

Total flytning
Vi sørger for at alle dine ting bliver forsvarligt pakket ned og kasser afmærkes. Derefter bærer flyttefolkene alt ud i flyttebilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning. Hvis det ønskes tilbyder vi også udpakning af alle Dine ting.

Flytning til opbevaring
Ved flytning til opbevaring hos os, tilbyder vi at medbringe vores 6 kbm flyttecontainere på bilen, som derved pakkes direkte på din adr. Det samme gør sig gældende ved udkørsel fra vores opbevaringslager. Dvs. at vi kun har fat i dit indbo ved pakning og udpakning. Vi sparer tid og du penge.

Rutetransport
Vi tilbyder sammen med vores faste samarbejdspartnere, levering af møbler samt alt andet gods i hele Danmark – hver uge.

Kontor og Virksomhedsflytninger
Et godt forarbejde gør det halve arbejde, derfor starter en flytning altid med et besøg af en konsulent, der sammen med kunden nøje planlægger flytteprocessen.

Derudover udarbejder vi vejledninger til nedpakning, mærkning, farveplaner, tegninger m.m. og vil med aktiv personlig kontakt være med til at løse eventuelle problemer inden de opstår.

Mange virksomheder vælger at flytte uden for normal arbejdstid. Så skal flytningen klares på en weekend, har vi bilerne, mandskabet og lysten til, at netop Jeres flytning bliver en succes.

Sydhavsøernes Flytteforretning er forsikret hos Codan og medlem af Dansk Møbeltransport Forening DMF, hvilket sikrer kunden en professionel udført flytning i henhold til DMF´s alm. Betingelser.

FÅ KONTAKT ELLER ET GODT TILBUD

GRATIS FLYTTEKASSER?

Hos os låner du GRATIS flyttekasser når vi flytter for dig.

SPONSOR FOR

MEDLEM AF

FORSIKRET GENNEM